azil botosani
azil botosani
azil botosani

Pe scurt.

Casa de odihnă pentru vârstnici „Sfântul Nicolae” din județul Botoșani este amenajată într-un imobil complet renovat care dispune de 60 de locuri de cazare.

Clădirea are demisol, parter și două etaje și este înconjurată de o curte generoasă, cu locuri de parcare, livadă cu o mulțime de meri, foișoare, gazon, bănci, scrâncioburi. În camere, bunicii și bunicele vor avea parte de televizoare de ultimă generație, iar masa va fi pregătită la bucătăria din incinta complexului.

azil botosani

Misiunea noastră

Standarde europene în materie de confort și servicii de îngrijire.

Căminul de îngrijire a vârstnicilor ”Sfântul Nicolae” nu va fi doar un simplu spațiu în care persoanele în etate să își vadă de bătrânețe.

Intenționăm crearea unui program de activități care să țină cont de anii beneficiarilor, din care nu va lipsi prezența unor medici si a unor kinetoterapeuți. Aceasta pe lângă faptul că, pensionarii vor avea personal de specialitate la dispoziție 24 de ore din 24.

Ne dorim să devenim locul ideal pentru persoanele în vârstă, cu pierderi de autonomie fizică și/sau mentală și familiile acestora. Aici, suntem siguri că, în ciuda stării de dependență, cei de care avem grijă, pot avea o viață împlinită.

Valorile noastre.

Încercăm să creăm pentru oaspeții noștri un climat familial și familiar, în care aceștia să fie înconjurați de dragoste, grijă și optimism.

Un cămin de îngrijire a bătrânilor reprezintă mult mai mult decât un spațiu în care aceștia ajung să locuiască în ultima parte a vieții sau atunci când nu mai sunt funcționali pe cont propriu. Aici, seniorii trebuie să se simtă ca acasă, atât din punct de vedere fizic (alimentație, somn, recreere), cât mai ales din punct de vedere psihic.

Atenți la oaspeți

Vrem să se simtă ca acasă

Apreciere

Ținem cont de părerea lor

Integritate

Avem valori după care ne ghidăm activitatea

Excelență

Suntem atenți până la ultimul detaliu

Detaliile fac diferența

Hotel în stil Boutique

Casa Sf. Nicolae este construită în stil hotel boutique și este înconjurată de un parc de 2000 mp. Aspectul casei este modern, cu finisaje elegante, alături de culori calde și armonioase.

Am hotărât să aducem în România conceptul de lux și standardele europene în materie de confort și servicii de îngrijire. Vă garantăm că persoanele dragi vouă sunt îngrijite de un personal specializat cu atestare în domeniul socio-sanitar.

Îngrijire în regim rezidențial

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le deține Casa Sf. Nicolae este faptul că nu doar găzduiește persoane vârstnice, ci le și îngrijește în regim rezidențial. În cazul rezidenților care suferă de afecțiuni fizice sau psihice, personalul nostru garantează o îngrijire foarte bună.

Oaspeții noștri trăiesc în fiecare zi într-o atmosferă plăcută, familială și în permanență implicați într-o serie de activități ocupaționale.

La dispoziția dvs.

Vă invităm la o vizită în căminul nostru pentru a decide împreună serviciile ideale pentru seniorii dvs.

Trimite e-mail
0752220402